晨讀測試答案!來看看你答對多少!

屠屠英語2019-09-11 09:03:04



1. ①Dear citizens
I'm writing this letter to you in an effort to urge you to stop smoking inpublic places as soon as possible.
②it's long beenknown that, smoking endangers people's mental andphysical health. ③Smoking in public places, not only harms smokers health,but put others at risk. Smoking in public places is an uncivilizedbehavior which should be banned. ④it is high time to quit to smoking in publicplaces.
We can breathein clean air in public areas so long as the smokers drive their combined effortto give up smoking in public places.
Yours faithfully,
Li Ming

答案:
①   Citizens後面加逗號
②  It’s 首字母大寫;that後面逗號去掉
③  Not only前面逗號去掉
④  It首字母大寫;quitto smoking 改為quit smoking
 
2. To beginwith,will you please prolong the time of English corner?①Because most of the students think Englishcorner as a pretty good opportunity to practice their oral. ②Moreover, pleaseclaim us in advance that this topic and then we will have a sufficient plan,which before the English corner start。
 
答案:
① 去掉because
② Claim us in advance that this topic 改為 tell us in advance the topic 或 inform us in advance of the topic
Plan 改為 preparation
逗號和which去掉
Start 改為starts

3. ①In my eyes,thephenomon about the smartphones are prevalent around us can be mainly attributedto a irresistible trend that ②people in modern era are increasingly eager to aquire moreinformation,through electronic devices while the traditional ways to obtaininformation are low effective.and slow.

答案:
①  Smartphones 後面加which ; are 改為 is
② 去掉through前面的逗號;low effective 改為 less effective

4. From my point ofview.①I am totally infavor of the idea that attitude is ultimate importance in learning.
Attitude iseverything.②There is nodetermined study attitude,you can't developed good study habits.

答案:
①  Is ultimateimportance 改為 is of ultimate importance
② There 前面加 if

5. ①If a man ishonest, it can easily leave favourable impressions.Meanwhile it can win somebody respect, makefriends witn you.It will makeeasier for you to get help from others when you are introuble.Hence,we shoulddevelop ourselves becoming a man of integrity ,increasing our life happiness.

答案:
① It 改為 he
② It 改為 he ; make 前面加 and ; witn拼寫錯誤,應為 with
③ Will make 改為 will be ; you 改為he
④ We should develop …….integrity 改為 we should become a man of integrity ;
Increasing 改為 so as to 

6. ①It cannot bedenied that mobile phone has play a significant role in our today’s life,it’s also a double-edged sword.On the onehand, ③the use ofmobile phone make people’s life becomes more interesting and convenient,such as people can go shopping at networkwebsites and see the world at home.On the otherhand, ⑤the general useof mobile phone make the communications of people face-to-face becomes more andmore difficult,which they onlyhold the phone and without everyone to say.

答案:
①  Has play 改為 has played
② it’s 前面逗號改為句號;或者前面加but.
③ Make 改為 makes ; becomes 改為 become 或直接去掉 becomes
④ Such as 改為for example , for instance
⑤ Make 改為 makes ; face-to-face 放在communication 前面; becomes去掉或改為 become
⑥ Which 改為 and ;and withouteveryone to say 改為 without talking to each other.

7. ①It cannot bedenied that smartphone is gradually become necessity in life with the rapiddevelopment of social and economy.On the one hand,they have made communicationmuch convenient.People in different places can video chat with each other.②On the other hand,they has the function oftake photograph can make people rocover beautiful scenery in anywhere.

答案:
①  Is 改為 has ; necessity 前面加 a  , in life 改為 in our life
② Has 改為 have ; take 改為 taking ; can 前面加 and they /或改為 which can ; rocover 改為 record

8. ①Online educationhave their advantages and disadvantages. one the onehand, they have broken conventional education's limits. ②we can listen the class in anywhere andanything.On the otherhand, there no one like teachers can urge you
all of thisdepend on your consciousness.

答案:
①  Have 改為 has ; their 改為 its
② Listen 改為 listen to ; in anywhere 去掉 in ;and anything 刪除,或改為and learnanything.
③ There no one like teachers can urge you 改為 no one like teachers can urge you
④ 句首字母大寫 All

9. It's of greatimportance that anyone should be filled with confidence. ①A person who is confident in himself caneasily be recommended to each other,looked more energetic on appearance and ③even always do better in working place.

答案:
①  Is confident in 改為 is confident of 或 has confidence in 
② Looked 改為 looks
③ Do 改為 does

10. ①The recentdecade has witnessed an explosive growth in the number of study aboard on account ofmany factors , such as adequate opportunities, less expense,ambition and so on.
Every coin has two sides.
Besides more board knowledge and more new friends,②study aboard has also brought problems like the risk oflife security and property security in another countries.
 
答案:
①   Study aboard 改為 students studying abroad
②  Study aboard 改為 studying abroad 




20考研英語刷題+押題

48課時寫作+閲讀實戰演練
12課時上岸作文點睛


9月4日00:00底價開搶
長按識別下方二維碼進搶購羣

長按掃碼

進羣搶購


https://hk.wxwenku.com/d/201348904